top of page
DSC_9317.jpg

INTO THE GROOVE

Dans is geen competitiespel! Het is een passie!

WHAT TO EXPECT

Voordelen aan dansen

Gezonde geest in een gezond lichaam

Dansen is zowel een mentale als fysieke inspanning. Je voelt je alert en gefocust om excentrieke moves aan te leren. De ritmische bewegingen zullen je in topvorm brengen!

Toffe muziek en kostuums

Dans op klassiekers of op de allerlaatste hits! Bij ieder muziekgenre hoort een bijpassende dans die wij je graag aanleren. Iedereen komt in de belangstelling te staan! Daarom glitter jij bij onze optredens in prachtige kostuums.

Creatieve en leuke mensen

Dansen brengt iedereen samen. De leraars zijn vakkundig opgeleid en gaan creatief te werk!

AANBOD

BEHEERS DE SKILLS VAN JE FAVORIETE STIJL

LESSEN

ONZE LERAARS

LEUKSTE VAN DE WERELD

ZO HOOR JE HET EENS VAN EEN ANDER

"Dansschool Starlight heeft mijn passie voor dans nieuw leven ingeblazen. De variatie aan lessen, van ballet tot hip-hop, biedt voor elk wat wils. De instructeurs zijn professioneel en inspirerend. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze geweldige dansgemeenschap."

Elisa V

"Mijn kinderen zijn dol op de kleuterdans en jeugdlessen bij Starlight. De docenten zijn geduldig en zorgen ervoor dat de kinderen zich comfortabel voelen terwijl ze hun creativiteit ontwikkelen. Een perfecte plek voor jonge dansliefhebbers."

David S.

"Wat een geweldige ervaring om deel te nemen aan het showteam van Dansschool Starlight! De energie en creativiteit die tijdens elke repetitie stromen, zijn aanstekelijk. Optreden voor publiek geeft een onbeschrijflijk gevoel van voldoening."

Sarah D.

"Als ouder ben ik onder de indruk van de diversiteit aan dansstijlen die Dansschool Starlight aanbiedt. Mijn kinderen hebben de kans gehad om hun passie te verkennen en tegelijkertijd gezonde gewoonten en discipline te ontwikkelen."

Emily H.

"Dansschool Starlight is mijn tweede thuis geworden. De passie en toewijding van zowel de docenten als de medestudenten hebben me geholpen om te groeien als danser en als persoon. Hier heerst een gevoel van familie en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik hier heb gekregen."

Thomas W.
DSC_9286.jpg
bottom of page